Építőipar kategóriájú weboldalak gyűjteménye

Ingatlan műszaki állapotfelmérés Ingatlan műszaki állapotfelmérés

Ingatlan műszaki állapotfelmérés Ingatlan vásárlás előtti műszaki vizsgálat és tanácsadás! Repedések, süllyedések, vizesedések, penészesedések vizsgálata. Műszeres épületdiagnosztika!

http://www.ingatlanmuszakifelmeres.hu

Gondozásmentes WPC kerítés széles választéka Gondozásmentes WPC kerítés széles választéka

WPC kerítés a Fa kerítés felváltója! WPC kerítés elemeink minimális gondozást igényelnek (tisztítás), időtálló, nem repedezik, nem gombásodik, nem szálkásodik. Minimális a vízfelvevő képessége: 0.6-3%. Térjen be hozzánk és kérjen ingyenes termékmintát.

https://wpcroyalmarket.hu/termekeink/wpc-kerites-elem/

www.uvegkorlat.hu - Üvegkorlátok építése www.uvegkorlat.hu - Üvegkorlátok építése

A teraszok, lépcsők elegáns kiegészítő elemei az üvegkorlátok. Vállaljuk változatos megjelenésű üvegezett korlátok építését számtalan típusban. Lehet oszlopos, vonalmenti vagy pontmegfogásos rögzítés, mindenképpen biztonsági üvegezéssel, akár színezett oszlopokkal és opál üvegekkel is. Elégedett ügyfeleink is garancia Önnek.

https://www.uvegkorlat.hu

sátor ponyva készítés sátor ponyva készítés

Sátor ponyva készítés bármilyen igényre. Rendezvénysátor, színpad sátor, sörsátor 3x3, 6x3 vagy egyedi méretben. Bármekkora méretben vállaljuk a sátorponyva elkészítését. Tartós, strapabíró anyagokkal dolgozunk. Garantált a vízhatlanság és 100%-os az UV védelem.

https://interponyva.hu/sator-ponyva/

Falvágás és betonvágás szakemberektől. Falvágás és betonvágás szakemberektől.

Otthona falainak elosztását falvágás és betonvágás segítségével ma már átszabhatja rezgésmentesen. Panel falbontás és válaszfal vágás segítségével növelheti, átadó vágással közvetlenebbé teheti tereinek hangulatát. Minden panelfal vágás esetén biztosítjuk a statikai hátteret ügyfeleink számára. Rezgésmentes technológiánk garancia arra, hogy a legkisebb terhelés mellett végezzük el a falvágási munkáinkat. Épületszerkezetek átalakítási munkáinál a betonvágás ma már elengedhetetlen, hiszen betonvésésnél az épületre ható rezgések ma már nem megengedettek. Válasszon minket ha falvágás vagy betonvágás szükségessége merül fel lakásfelújítás vagy építkezés során. Mi szakszerűen elvégezzük a munka nehezét Ön helyett!

http://www.falvagas.com

Műanyag ablak Műanyag ablak

A Fenestra \'99 Kft. különböző műanyag ablakokkal és azok kiegészítőivel foglalkozik. Termékskálánk részét képezik műanyag, fa és fahatású ajtók is, illetve tervezünk téikerteket is. Ha hozzánk fordul, garantáltan megtaláljuk a legjobb nyílászárós megoldásokat az Ön számára.

http://fenestra.hu/hu/ablak/muanyag_ablakok

Navicom Bt Navicom Bt

Japán Topcon Geodéziai és Építőipari deviziók. Topcon Szintező műszerek, Forgólézerek, Teodolitok, Kézi távmérők, Vonallézerek, Prizmabotok, Mérőkerekek, Kitűzőrúdak, Mérőállomás, GPS vevők, Gépvezérlés kizárólagos forgalmazása, oktatása, terméktámogatása, teljes körű garanciával! Mindenkinek joga van megbízható műszerrel dolgozni! Látogasson el hozzánk, új műszere már itt van!

http://www.navicom.hu/

Építészeti tervezés Építészeti tervezés

A Planit 2000 Építészstúdió a '90-es évek közepe óta készíti - elsősorban Budapesten és környékén - lakó-, iroda-, és egyéb házak építészterveit, számítógépes és hagyományos feldolgozással. Stúdiónk profiljába - a konkrét engedélyezési és kiviteli tervek magas szintű elkészítésén túl - beletartozik meglévő (műemlék) épületek felmérése, átalakítása, belsőépítészeti kialakításának kidolgozása.

http://www.planit.hu/

Bede-Stáb Kft. Kecskemét Bede-Stáb Kft. Kecskemét

a Bende-Stáb Kft. weboldala, a cég előtetők, polikarbonát- és üvegfedés, INTERNORM nyílászárók, reklámtábla kivitelezésével, tervezésével és forgalmazásával foglalkozik

http://www.bendestab.hu/

Téglacentrum – építőanyag kereskedés Téglacentrum – építőanyag kereskedés

Téglacentrum Kft. - Pécs legnagyobb építőanyag kereskedése, ahol mindent megtalál. Tégla, tetőcserép, csempe és járólap, kádak és zuhanykabinok és minden, ami az otthonhoz kell. Folyamatos akciók, gazdag választék Pécs szívében. Építőanyag megrendelés rövid határidővel. A HUFBAU csoport tagja. Cégünk szolgáltatásai között - talán az egyik legfontosabbként - szerepel, a tervrajzok alapján történő anyagmennyiség számítás, árajánlat készítés. Amennyiben az árajánlatban szereplő termékeket cégünktől vásárolja meg, az árajánlatát ingyen készítjük el. Természetesen ilyenkor a megvásárolt termékeket egyedi, jelentős kedvezménnyel kínáljuk. A nálunk megvásárolt termékek házhozszállításáról gondoskodunk. Nagyobb tétel esetén a házhozszállítás költségeit átvállaljuk, így akár megspórolhatja a magas szállítási költségeket, az építőanyag ingyen kerülhet ki az építkezés helyszínére. 2008-as év elején megnyitottuk fürdőszoba szalonunkat, ahol új szolgáltatásként bevezettük - fürdőszoba tervrajza alapján - számítógépes látványtervek készítését, 3 dimenzióban. Amennyiben a termékeket nálunk vásárolja a 3D tervrajz elkészítése teljesen ingyenes. Szeretné megvásárolni a termékeket az éppen érvényben lévő akciós áron vagy éppen áremelés előtt, de nincs módja az építőanyag tárolására? Fizesse be a termékeket irodánkban, a tárolásról - az Ön által megadott szállítási időpontig - mi gondoskodunk.

http://www.teglacentrum.hu/

Hogyan takaríthat meg Önnek milliókat egy műszaki ellenőr ? Hogyan takaríthat meg Önnek milliókat egy műszaki ellenőr ?

Ha Ön laikus, akkor sürgősen keressen egy megbízható, jó műszaki ellenőrt, aki az építkezés során rengeteg időt és pénzt takaríthat meg Önnek! Legjobb, ha már a tervezés fázisában rendelkezik műszaki ellenőrrel, mert Ő, már a tervek értelmezésében, a dokumentáció ellenőrzésében is segíthet Önnek, az Ön érdekeit képviselni!

http://www.epitesz-muszaki-ellenor.hu/

Tér Építész Iroda - Családi ház tervezés Tér Építész Iroda - Családi ház tervezés

Hogyan takaríthat meg Önnek milliókat egy építész már a tervezés fázisában? Mi az az 5 kérdés, amit egy jó építész feltesz Önnek a családi ház tervezés előtt? 1. Biztos benne, hogy jó helyen, jó telken tervezi megvalósítani álmai otthonát? 2. Feltétlenül szüksége van ekkora házra? 3. Magának, vagy a bankjának építi Otthonát? 4. Gondolt már arra, mennyi lesz családi házának rezsije, fenntartási költsége? 5. Átgondolta, valójában mitől válna Önnek egy családi ház kellemes, meghitt otthonná?

http://www.epitesz-csaladihaz-tervezes.hu/

Víz-Gáz-NonStop Gyorsszolgálat Víz-Gáz-NonStop Gyorsszolgálat

Vízszerelés, gázszerelés, fűtésszerelés, duguláselhárítás gyorsszolgálat. Forduljon hozzánk bizalommal! 06-20/593-2446, 06-20/594-0760, info@vizgaznonstop.hu

http://www.vizgaznonstop.hu/